نویسنده : مدیر سیستم ۲۳:۳۹:۰۹ ۱۴۰۰/۰۵/۲۹
هنگامی که در یک ساختمان بزرگ چندین آسانسور وجود داشته باشد، جهت بهینه سازی در زمان انتظار مسافران و همچنین بهینه سازی در مصرف انرژی با استفاده از الگوریتم های تعریف شده در سیستم نصب آسانسور ، با توجه به مقصد هر یک از مسافران، آسانسور های مورد نظر را جهت سرویس دهی به آنان احضار می کند.
نحوه احضار آسانسور های دارای سیستم Destination control بدین طریق است که ابتدا کلیه آسانسور ها نام گذاری شده و همچنین یک صفحه کلید برای کلیه آسانسورها در کلیۀ طبقات وجود داشته و مسافر شماره طبقۀ مقصد خود را در آن صفحه کلید وارد می کند. در این لحظه با توجه به محاسبات انجام گرفته ،صفحه نمایش به مسافر اعلام می کند که کدامیک از آسانسورها برای سرویس دهی به آن شخص آماده می شود. به این ترتیب مسافران بر اساس مقصد خود در مبدأ تقسیم می شوند و لزومی ندارد که به طور پراکنده سوار آسانسورهای مختلف شده و در هر طبقه توقف داشته باشند.
طبق محاسبات آماری مندرج در یک مجلۀ آمریکایی برای یک مثال خاص نشان داده شده که با اجرای سیستم کنترل مقصد می توان با استفاده از ۶ آسانسور به کارایی ۸ آسانسور رسید، زیرا ترافیک بطور مناسب تقسیم شده و سرعت عمل بطور قابل ملاحظه افزایش خواهد یافت.
قابلیت دیگر سیستم کنترل مقصد در ساختمان هایی است که امکان حرکت آسانسورها در طبقات مبدأ و مقصد یکسان نیست، بعنوان مثال یک آسانسور فقط تا طبقه همکف پایین می رود اما آسانسور دیگر در همان مجموعه ممکن است تا طبقه منفی ۳ هم پایین برود، و همچنین برای توقف های آخر نیز هکذا. تاکنون برای چنین شرایطی معمولا یک کلید اضافه هم در کنار دو کلید متداول آسانسورها برای رفتن به پایین ترین و بالاترین طبقات قرار می گرفت که گاهی هردو کلید توسط مسافر برای رفتن به بالاترین یا پایین ترین طبقات زده می شد و ترافیک مضاعفی را ایجاد می کرد. ولی در سیستم کنترل مقصد کافیست که هر مسافر کلید طبقه مورد نظر را بفشارد. لذا سیستم آسانسوری را احضار میکند که آن طبقه خاص در آن تعریف شده باشد.
کابل نرگیز ترکیه که از سال 1980 در بخش کابل فعالیت می کند ، کابل های برق را برای مصارف داخلی تولید می کند.
موسس شرکت، آدولف دات وایلر بود.
ریل های آسانسور چیلیک celikray ترکیه
انواع ریل های آسانسور فالکون Falcon
در هر نقطه از جهان مشتریان ما از تحقیقات و توسعه مداوم و فداکاری ریل مونته فرو MONTEFERRO برای تهیه محصولات و خدمات یکپارچه بهره مند می شوند.
ریل مارازی MARAZZI S.r.l. در سال 1965 با نام Metallurgica Marazzi شروع به کار کرد.
شرکت سلکوم ایتالیا بزرگترین سازنده دربهای اتوماتیک اسانسور در دنیا (در کارخانجات ایتالیا ، ترکیه ،چین )و یکی از معتبرترین برندهای جهانی درب اتوماتیک اسانسور می باشد.
مجموعه روانکار سماتک سال 1374 در زمینه تولید قطعات آسانسور و اخذ مجوز از وزارت صنایع حومه منطقه صنعتی شهر تهران فعالیت خود را آغاز نمود.
گروه آرین سیستم رو در سال ۱۳۸۲ با هدف طراحی و تولید تجهیزات صنعت آسانسور تاسیس شده است.
شرکت اتوماتیک یاران بزرگترین تولیدکننده درب های اتوماتیک، تمام اتوماتیک و موتور گیربکس آسانسور در ایران می باشد.